Pizzeria Pompeï

Harlingen

Pompeï Harlingen bestaat sinds 2012 en u kunt er dezelfde menukaart en kwaliteit als in Leeuwarden verwachten. Maar in Harlingen hebben we iets wat we in Leeuwarden niet hebben: een terras! En Pompeï Harlingen ligt praktisch aan de kust. En dat is natuurlijk heel wat anders dan de stadsgracht in Leeuwarden, hoewel dat ook heel gezellig is. De Grote Bredeplaats is een kleine vijf minuten lopen van de veerboot naar Vlieland en Terschelling. Tijdens de zomermaanden zijn we ook overdag geopend – met terras! – en hebben we bovendien een ruim assortiment belegde broodjes voor de lunch. Dan kun je genieten van de gezellige drukte in de haven en op straat. ’s Zomers hangt er een unieke sfeer in Harlingen die je zeker moet beleven. En wat is er nu lekkerder dan tijdens een ondergaande zon buiten op het terras een pizzaatje eten? Zo hebben de Italianen het bedoeld! Dus kom snel eens langs, want ook in Pompeï Harlingen is het goed toeven!

Wat wij belangrijk vinden

Bij Pizzeria Pompeï Harlingen

Wij willen dat iedereen die bij Pompeï te gast is, zich op zijn gemak voelt. Dat is niet alleen goed voor de spijsvertering, het hoort ook bij de sfeer van een pizzeria. Wat u bij ons mag verwachten? Een ruime keuze aan authentieke Italiaanse gerechten, bereid met verse ingrediënten en vlot geserveerd door een vriendelijke bediening. Mocht er iets zijn dat hier niet aan voldoet, of doet er zich iets anders voor waardoor u niet optimaal van uw maaltijd kunt genieten, dan stellen wij het op prijs als u dat ons direct laat weten. Indien mogelijk zullen wij dit ongemak binnen alle redelijkheid proberen te verzachten.

 

Van onze gasten verwachten wij dat zij rekening houden met de andere aanwezige gasten. Verder eigenlijk niets. Alhoewel, over rekening gesproken…

Wilt u graag online bestellen via Pizzeria Pompeï Harlingen? Dat kan! Druk dan hiernaast op de knop om naar de bestelpagina te gaan:

Info

Adres: Grote Bredeplaats 13, 8861 BA Harlingen

Telefoon: 0517-433940

Email: info@pizzeriapompei.nl

Openingstijden

Tijdens de feestdagen zijn er aangepaste openingstijden. Zie bovenaan deze pagina.

Maandag: 17:00 – 21:00
Dinsdag: Gesloten
Woensdag: Gesloten
Donderdag: Gesloten
Vrijdag: 17:00 – 21:30
Zaterdag: 17:00 – 21:30
Zondag: 17:00 – 21:00

Reserveren

Kom & Reserveer nu bij Pizzeria Pompeï in Harlingen

Reserveren

Pompeï Harlingen

Grote Bredeplaats 13
8861 BA Harlingen
0517-433940
E-mail: info@pizzeriapompei.nl