Pompei_Harlingen10

Metamorfose voor Italiaans restaurant Pizzeria Pompeï

Na een grondige verbouwing in januari heropende het welbekende restaurant Pizzeria Pompeï, gevestigd aan de Groentemark, onlangs haar deuren. Het gehele interieur is onder handen genomen, waardoor de pizzeria een ware metamorfose heeft ondergaan.

Zo ligt er bijvoorbeeld een nieuwe vloer, zijn de plafonds in het gehele pand vernieuwd en is er uitgebreid aandacht besteed aan het verbouwen van de entree. De bar is een echte eyecatcher geworden en zorgt voor een verpletterende eerste indruk. Doordat er veel gewerkt is met diverse soorten hout heeft de verbouwing geleidt tot een zeer warme en Italiaanse ambiance. Het enige dat niet veranderd is, is het recept achter de populaire pizza’s en natuurlijk staat ook de service nog steeds hoog in het vaandel bij Pizzeria Pompeï.

Pizzeria Pompeï is al ruim 35 jaar een begrip in Leeuwarden en wordt gerund door een ervaren en gedreven team dat graag hun passie voor de Italiaanse keuken deelt. Het restaurant is onder andere bekend door haar echte Napolitaanse pizza’s; authentieke Italiaanse pizza’s die bereid zijn op geheel Italiaanse wijze.

Pizzeria Pompei is geopend op maandag t/m vrijdag van 16.30 uur tot 21.30 uur en op zaterdag en zondag van 14.30 uur tot 21.30 uur.

Naast de vestiging in Leeuwarden is er een tweede restaurant in Harlingen, gevestigd aan de Grote Bredeplaats. Hier kan men niet alleen terecht voor het diner, maar ook voor de lunch. De uitgebreide lunchkaart bestaat uit diverse gerechten, allen vanzelfsprekend vers bereid met natuurlijke ingrediënten. Pizzeria Pompei in Harlingen is iedere dag geopend, ook op feestdagen, van 10.00 uur tot 21.00 uur.